Maak van je viltwerk iets bijzonders...

Dutch Felt Academy. Uitdagende opleidingen in vilttechnieken en kunstzinnige vorming.

Afbeeldingen: werk van studenten

Dutch Felt Academy.

We gaan er wat moois van maken...

Of je nu al jarenlang vilt, of het vilten wilt leren, bij Dutch Felt Academy (DFA) helpen we je graag om van je viltwerk iets bijzonders te maken. Je kunt bij DFA de fijne kneepjes van het ambacht leren in een lessenreeks waarbij het accent op de techniek ligt, of je kiest voor een opleiding waarbij het accent meer ligt op de creatieve ontwikkeling van de studenten.

De lessen worden gegeven in het atelier van Truus Huijbregts (oprichter van DFA) in het Friese Baard. Het atelier geeft je, met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM, voldoende ruimte om prettig en veilig te kunnen werken. Daarnaast gaat van de rust van de omgeving een inspirerende werking uit.
Op deze site kun je alles vinden over de opleidingen van DFA en hoe je je daarvoor kunt aanmelden...

De lessen worden gegeven in het atelier van beeldend kunstenaar Truus Huijbregts. Alle studenten hebben een veilige en ruime werkplek en aan alle richtlijnen van het RIVM wordt voldaan.

Het atelier ligt vlakbij het dorpje Baard, op het Friese platteland. De rust en uitgestrektheid van de omringende weilanden maken er een heel inspirerende werkplek van.

De opleidingen

Dutch Felt Academy is een bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) geregistreerd opleidingsinstituut.

GEPROLONGEERD:

Ambachtelijk vilten

Lessenreeks van 5 x 1 dag

Leer goed vilten. Onder het oog van de meester.

Lees meer

Opleiding Ambachtelijk Vilten: volgeboekt


Helaas zijn alle groepen Ambachtelijk Vilten volgeboekt. Aanmelden is dus niet mogelijk. We kunnen je helaas ook niet op een wachtlijst zetten.

 We raden je aan deze website in de gaten te houden. Als aanmelden voor nieuwe groepen weer mogelijk is, zal dat hier als eerste worden vermeld.


Maak er wat moois van!

Ontwikkel je viltmogelijkheden bij Dutch Felt Academy

Share by: