Dutch Felt Academy is
een bij het CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut

Kosten en inschrijven 2-jarige opleiding 'Felt Artist'

Je kunt je aanmelden met het aanmeldingsformulier dat je hier kunt downloaden. Tevens ontvangen wij graag een brief waarin je in maximaal 500 woorden motiveert waarom jij aan deze opleiding wilt deelnemen, wat je ambities en fascinaties zijn en wat je ervaring is op vilt- en kunstzinnig gebied. Op grond van je motivatie kunnen wij je al dan niet toelaten tot de opleiding.

Dit zijn de kosten voor de complete opleiding van twee jaar (online lessen, praktijkweken, coaching, expositie en catalogus)

De opleidingskosten zijn inclusief: Diverse syllabi, lunch/koffie/thee, masterclasses gastdocenten. Je dient zelf zorg te dragen voor: materialen, viltbenodigdheden zoals: noppenfolie, handdoeken, zeep. Materialen zijn (gedeeltelijk) verkrijgbaar bij atelier Filt.

Neem een optie op deelname

De volgende groep start pas in de zomer van 2019. Dat is nog ver weg en misschien weerhoudt dat je ervan je nu al in te schrijven voor deze opleiding. In de tussenliggende tijd kan er immers een hoop gebeuren.
Maar het zou ook jammer zijn om later te merken dat de groep al is volgeboekt en dat je dus nog langer moet wachten.
Een geheel vrijblijvende optie is dan een oplossing: je zit dan nergens aan vast en maakt geen kosten. Je hoeft pas in december 2018 je optie om te zetten in een definitieve inschrijving.
Interesse? Stuur een mailtje naar [email protected] en we vertellen je precies hoe je zo'n optie krijgt.

Aanmeldingsformulier

Dutch Felt Academy is een bij het CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut


Algemene voorwaarden Student area