Dutch Felt Academy is
een bij het CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut

Kosten en aanmelden Modules 'Verbeelding in Vilt'

De prijs voor een module (3 x 2 dagen) bedraagt € 475,-
Deze prijs is inclusief praktijklessen en coaching, lesmaterialen, gebruik van diverse werkmaterialen, 2 huiswerkopdrachten per blok in het kader van kunstzinnige ontwikkeling, digitale feedback in de huiswerkperiode, koffie/thee/soep.
De prijs is exclusief materialen.

Dutch Felt Academy is geregistreerd als opleidingsinstituut bij het CRKBO en derhalve vrijgesteld van btw-heffing (voor info, zie www.crkbo.nl)

Aanmelden

Wil je deze opleiding volgen?
Neem dan contact op met Truus Huijbregts:
[email protected]
Vermeld in de mail je naam, adres en telefoonnummer.

Na je mailtje nemen we telefonisch contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Doel van dit gesprek is inzicht te krijgen in je ambities, fascinaties en ervaring. Ook je motivatie is bepalend voor toelating.
Als je op basis van dit gesprek wordt toegelaten, sturen we je aanmeldingsformulier en een factuur. Het aanmeldingsformulier dient ingevuld en ondertekend retour gezonden te worden. Na betaling van de factuur is je inschrijving definitief.
Na je betaling heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kan je de aanmelding zonder kosten annuleren. Dit moet echter wel gebeuren 14 dagen voor de eerst geplande lesdag.
Een module 'Verbeelding in Vilt' kan alleen doorgaan bij voldoende inschrijvingen.

Dutch Felt Academy is een bij het CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut


Algemene voorwaarden en privacy statement Student area