Dutch Felt Academy is
een bij het CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut

Kosten en aanmelden lessenreeks 'Verbeelding in Vilt'

De prijs voor deze opleiding bedraagt € 1.095,- bij betaling in één termijn.
Bij betaling in twee termijnen komt de prijs voor de opleiding in totaal op € 1.145,-

Deze prijs is inclusief koffie, thee, wat lekkers en soep.
De prijs is exclusief materialen.
De kosten omvatten: Alle praktijkdagen waarin wordt lesgegeven door ervaren viltkunstenaars, de huiswerkopdrachten in het kader van kunstzinnige ontwikkeling, de online lessen in het kader van het ambacht vilten, feedback op de opdrachten, deelname aan de eindexpositie en de bijbehorende catalogus.

Dutch Felt Academy is geregistreerd als opleidingsinstituut bij het CRKBO en derhalve vrijgesteld van btw-heffing (voor info, zie www.crkbo.nl)

Aanmelden

Wil je deze opleiding volgen? Stuur dan een motivatiebrief waarin je in maximaal 500 woorden motiveert waarom jij aan deze opleiding wilt deelnemen, wat je ambities en fascinaties zijn en wat je ervaring is op vilt- en kunstzinnig gebied. Stuur ook wat foto's van je viltwerk of viltproeven mee. Je motivatiebrief en foto's kun je mailen naar:

[email protected]

Als je op basis van je motivatie wordt toegelaten, ontvang je van ons een inschrijfformulier. Het insturen van het ondertekende inschrijfformulier en het overmaken van een aanbetaling van € 100,- maakt je inschrijving compleet. Na de wettelijk vastgestelde bedenktermijn van 14 dagen is je inschrijving definitief.
'Verbeelding in Vilt' kan alleen doorgaan bij voldoende inschrijvingen.

Dutch Felt Academy is een bij het CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut


Algemene voorwaarden Student area